Weerwolven van Wakkerdam

Welkom bij Weerwolven van Wakkerdam! Dit spel word gespeeld met enkel kaartjes.
Op deze kaartjes staat een personage die jij gaat zijn voor het spel en dit personage kan aan de kant van de weerwolven staan of aan de kant van de burgers.
Het spel begint ’s nachts wanneer er verschillende dingen zullen plaatsvinden in Wakkerdam. Na de nacht worden de inwoners weer wakker (maar niet allemaal) en dan wordt er vergaderd tussen de spelers of ze weten wie de wolven zijn.
Het stemmen begint en iemand legt het loodje in het dorp. Dit kan zowel een wolf zijn als een onschuldige burger.

Dit spel is te spelen vanaf 8 personen en kan wel tot 47 personen gaan, dus ideaal voor grote groepen die een leuk uitje hebben of een spel willen doen in de middag/avond.
EpicPlay biedt de complete editie aan van Weerwolven van Wakkerdam. Dit betekent dat bij grote groepen er extra mogelijkheden zijn zoals onder andere:
– Extra verschillende personages
– Beroepen
– Huizen
Je krijgt de standaard spelregels en een samenvattende handleiding gemaakt door EpicPlay bij het huren.
Bij het spel is wel één iemand de verteller die het spel leidt en kan zelf dus niet meedoen.

Lijkt het jou leuk om dit spel te huren voor jullie groep? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ben je nog twijfelachtig en je hebt wat vragen neem dan gerust ook contact met ons op.
De prijs voor het huren is €15 voor de middag/avond
Je hebt de mogelijkheid om een verteller in te huren van EpicPlay, zodat iedereen van jullie groep kan blijven meespelen. Dit kost €10.
Je kunt het spel komen ophalen in Eindhoven of Waalre, maar tegen een vergoeding van €10 komen wij het ook brengen en ophalen (binnen de regio).

Spellen verhuur
Dit is niet verplicht
Wanneer wil je de set huren
:
Hoeveel mensen verwacht je (ongeveer)
Bezorgen + Ophalen kost €10,-
Bezig met versturen
Weerwolven van Wakkerdam