Organized Play Waar spellen samenkomen

Bij EpicPlay doen we ook veel met spellen. We houden toernooien en sneak peaks van Trading Card Games, doen georganiseerde spelenmiddagen en bieden verschillende spellen en bezigheden aan voor verhuur aan groepen.

Yu-Gi-Oh! is een TCG (Trading Card Game) dat al sinds 1998 bestaat en snel populair werd in Japan, USA en ook in Nederland is er een tijd geweest dat Yu-Gi-Oh! heel bekend was. Nu nog steeds word er in Nederland bij sommige winkels de kaarten verkocht en ook worden er actief toernooien gehouden en sneak peaks van nieuwe kaarten decks die eraan komen. EpicPlay houd ook toernooien en sneak peaks van Yu-Gi-Oh! waarin bekende spelers samenkomen of nieuwe geïnteresseerde spelers zich kunnen inschrijven.

Cards Against Humanity is een kaart spel dat je kent of niet kent. Voor degene die het kennen weten dat het onschuldiger klinkt dan dat het is en voor de nieuwkomers bij dit spel is het een echte aanrader. Dit spel gaat erom om zo politiek incorrect mogelijk te zijn. Dit gaat doormiddel van een zwarte kaart met daarop een stelling of vraag waarna iedere speler een witte kaart neerlegt met daarop een antwoord, daarna kiest één speler uit de groep de leukste (of slechtste ) kaart. Gegarandeerd lol! 10/10

Iedereen wordt een inwoner van Wakkerdam bij het populaire spel Weerwolven van Wakkerdam. De spelregels zijn simpel, 1 of meerdere personen in het dorp zijn eigenlijk weerwolven die in de nacht onschuldige slachtoffers maakt. De dorpelingen mogen na iedere nacht kijken of ze weten wie de weerwolven zijn en die weg te sturen, maar dit kan per ongeluk ook nog een onschuldige burger zijn. Verder zijn er ook burgers die iets speciaals kunnen zoals de bekende ziener, jager, het onschuldige meisje, de heks, cupido en nog veel meer andere personages want dit spel kan je spelen met wel meer dan 40 mensen (als je zoveel mensen kent tenminste)